Breaking News

Ένα πραγματικό Nissan GT-R/C έγινε τηλεκατευθυνόμενο (video)

Ένα πραγματικό Nissan GT-R/C έγινε τηλεκατευθυνόμενο (video)

Δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πραγματικότητα και υλοποιήθηκε από την Nissan, η οποία δημιούργησε το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο GT-R/C.

Αν δεν υπήρχαν τα πλάνα στο παρακάτω video ίσως να δυσκολευόσασταν να πιστέψετε την είδηση, αλλά όπως θα διαπιστώσετε η ιαπωνική εταιρία τοποθέτησε ειδικούς μοχλούς στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων και στα πεντάλ ενός GT-R /C. Στη συνέχεια έδωσε ένα τηλεχειριστήριο όμοιο με αυτό του PlayStation 4 στον οδηγό αγώνων της Nismo, Jann Mardenborough.

Που συνέβησαν όλα αυτά τα περίεργα γεγονότα; Στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Jann πέταξε πάνω από τη βρετανική πίστα με ένα ελικόπτερο Robinson R44 Raven II, ώστε να έχει πανοραμική θέα και να χειριστεί με ασφάλεια το τηλεκατευθυνόμενο GT-R/C. Φυσικά ο πιλότος του ελικοπτέρου είχε λάβει ειδική αδεία ώστε να μπορέσει να πετάξει τόσο χαμηλά από το έδαφος.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το GT-R/C που δεν είχε ούτε οδηγό ούτε επιβάτες κατάφερε να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 209 χλμ./ώρα σημειώνοντας χρόνο 1:17:47 με το χειρισμό του να γίνεται αποκλειστικά από αέρος.

Το όλο εγχείρημα υλοποιήθηκε για να γιορτάσει η Nissan την πολυετή συμμετοχή της στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι  Gran Turismo Sport, η νέα έκδοση του οποίου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 18 Οκτωβρίου.


Related Articles

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο σε σιδηροδρομική διάβαση (video)

Παραλίγο τραγωδία θα συνέβαινε σε σιδηροδρομική διάβαση, όταν μια οδηγός αγνόησε το φωτεινό σηματοδότη και βρέθηκε με το αυτοκίνητό της

Ο κορωνoϊός ακύρωσε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Θύμα του κορωνoϊού έπεσε και το 90ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει τις πύλες του

Πόσοι αγόρασαν Lada τον περασμένο μήνα;

Με το δεξί μπήκε το 2020 για τη Lada, καθώς τον πρώτο μήνα του νέου έτους σημείωσε άνοδο πωλήσεων. Σύμφωνα